Annonsera

Annonsera

Unik position som lokal annonsör
När det kommer till lokal annonsering har Radio Treby en unik position, som en fristående aktör med en stark lyssnarskara. Vi kan den lokala marknaden och har daglig kontakt med de lyssnare som är dina kunder sedan 2008. Radio Treby är en kanal som är helt reklamfinansierad. Vi säljer reklam i många olika varianter. Vi skräddarsyr din radiokampanj och hjälper dig från ide till färdig produkt.

Starka relationer med köpstark målgrupp
De allra flesta av våra lyssnare är i åldern 30 till 65 år, vilket innebär att de har en god ekonomi och är flitiga konsumenter. De är dessutom trogna radiolyssnare vilket gör att du kan bygga upp en stark relation med dem.

Att göra radioreklam ska inte vara ett svårt val
När du tänker radioreklam så ska det vara ett självklart val, det är enkelt, smidigt och kostnadseffektiv marknadsföring. Vi hjälper er från idé till färdig produkt, där vi ser till ert behov och lägger upp en lämplig kampanj i radion. Vi har reklampaket från sponsring till större profileringar. Vi har ett stort kontaktnät med ledande produktionsbolag som skräddarsyr reklamjinglarna, bland annat Nordblom Media AB. Idéer som till syvende och sist handlar om att öka dina möjligheter att nå ut till dina kunder.

Kontakta en säljare

Elin Jonsson
0512-30 20 05
elin.jonsson@radiotreby.se

Åsa Frodelius Åsa Frodelius
0512 – 30 20 03
asa@radiotreby.se

Marcus Larsson
0512 – 30 20 01
marcus@radiotreby.se