Annonsera

Annonsera

Unik position som lokal annonsör
När det kommer till lokal annonsering har Radio Treby en unik position, som en fristående aktör med en stark lyssnarskara. Vi kan den lokala marknaden och har daglig kontakt med de lyssnare som är dina kunder sedan 2008. Radio Treby är en kanal som är helt reklamfinansierad. Vi säljer reklam i många olika varianter. Vi skräddarsyr din radiokampanj och hjälper dig från ide till färdig produkt.

Starka relationer med köpstark målgrupp
De allra flesta av våra lyssnare är i åldern 30 till 65 år, vilket innebär att de har en god ekonomi och är flitiga konsumenter. De är dessutom trogna radiolyssnare vilket gör att du kan bygga upp en stark relation med dem.

Västsvensk kanal med 165 000 möjliga lyssnare
Radio Trebys sändningar startade 2008 på Vara närradio på 87,8 MHz som hörs bra över Varaslätten med tillhörande grannkommunerna Grästorp och Essunga och sedan 2010 även på 97,0 MHz som täcker in Vårgårda, Herrljunga och Alingsås med omnejd. År 2011 så startades det sändningar över Skara, Lidköping och Götene, då på frekvensen 105,3 MHz men från den 24 augusti 2019 så hörs Radio Treby på 101,4 MHz istället över detta sändningsområde.

2016 startades även sändningar i Tidaholm med omnejd på 101,6 MHz.

Sedan december 2018 så hörs Radio Treby även över Trollhättan och Vänersborg. Från början på 107,4 MHz men vi bytte frekvens i augusti 2020 till 91,5 MHz. Denna sändare hörs också bra i Grästorp.

I januari 2019 så tillkom sändaren i Mariestad på 92,4 MHz, och i slutet av maj samma år så inledde vi sändningar över Tibro och Skövde på 95,8 MHz.

Varje station har sitt egna reklamsystem, vilket gör att du som annonsör kan välja att gå lokalt eller höras över flera stationer med er reklam. Alla stationer har också lokala spelare för webbradion och appar till smartphone och läsplattor.

Att göra radioreklam ska inte vara ett svårt val
När du tänker radioreklam så ska det vara ett självklart val, det är enkelt, smidigt och kostnadseffektiv marknad förning. Vi hjälper er från ide till färdig produkt, där vi ser till ert behov och lägger upp en lämplig kampanj i radion. Vi har reklampaket från sponsring till större profileringar. Vi har ett stort kontaktnät med ledande produktionsbolag som skräddarsyr reklamjinglarna. idéer som till syvende och sist handlar om att öka dina möjligheter att nå ut till dina kunder.

Reklamproduktion
Vi hjälper till med producering av er jingel genom ett samarbete med produktionsbolaget Nordblom Media.
Hemsida: www.nordblommedia.se
E-post: hello@nordblommedia.se
Telefon: 0522 – 78 00 18

Kontakta en säljare

Elin Jonsson
0512-30 20 05
elin.jonsson@radiotreby.se

Marcus Larsson
0512 – 30 20 01
marcus@radiotreby.se