Evenemang

Kontakta oss

Radio Treby erbjuder lokala ideella föreningar till en låg kostnad att annonsera under det så kallade evenemangstips som sänds fyra gånger om dagen på fasta tider.

Ett evenemangstips måste utformas formellt. Det får inte vara säljande och måste enbart innehålla ren information om evenemanget. Budskapet läses upp av en tydlig röst med bakgrundsmusik som är samma för samtliga evenemangstips.

Ett 25 sekunders långt budskap som ni själva formulerar i textrutan nedan.

07:40 – 10:40 – 13:40 – 16:40 alla dagar i veckan.

Vi kräver dock att din förening är ideell samt att intäkterna från det aktuella evenemanget uteslutande går till föreningen. Evenemangstips får inte innehålla sponsrade företagsnamn eller uppmaningar om att köpa varor eller tjänster. Övriga hänvisas till vår vanliga reklam, där vi också kan göra bra lösningar för föreningar. Vi måste ha ert evenemang senast 3 arbetsdagar innan evenemanget skall börja sändas.

Väljer ni att sända är kostnaden för att höras på alla stationer 595 kr per vecka. Minimum 7 dagar.

Här nedan skriver du in evenemangstipset till oss, med reservation för fullbokning.
Korrektur skickas inte i vanliga fall men det kan ni begära vid beställning av evenemangstipset.
Vill ni att vi ska göra manus på ert material tillkommer 250:-

Givetvis är du välkommen att ringa någon av våra säljare också.

Så här kan texten se ut:
Lördagen den 5 december mellan 10 och 16 är det dags för Vårgårda IBKs stora barnmarknad i Tångahallen, här kan man fynda kläder, skor, leksaker, barnstolar, vagnar och mycket mer som hör barn 0 till 5 år till. Vill du sälja dina grejer så kontaktar du Rolf på 0322 62 20 02 och bokar plats, barnmarknad i Tångahallen lördagen 5 december.

Så här kan det låta: